Maak kennis met Codivex

Codivex uit Wechelderzande, in provincie Antwerpen, is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van vision systemen, product feeders en codeersystemen. Bovendien is Codivex actief in diverse sectoren, gaande van de farmaceutische en de cosmetische industrie tot de tabaks- en voedingsindustrie, de grafische sector, enzovoort. Op deze website maken we je alvast wegwijs doorheen onze diensten en producten, maar voor meer specifieke informatie kan je ons steeds bereiken via het contactformulier.

Serialisatie

Vanaf februari 2019 is serialisatie verplicht. Als serialisatie-expert helpt Codivex uw bedrijf klaar te stomen zodat het voldoet aan de nieuwe Europese richtlijnen.

Meer weten over serialisatie? Klik hier.
Plan een afspraak met onze specialisten: stuur een e-mail of bel +32 (0) 32 98 31 16

Codivex uit Wechelderzande, is gespecialiseerd in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van vision systemen, product feeders en codeersystemen.

Wat kan Codivex voor je betekenen?

Codivex is de geknipte partner voor het installeren van een volledig nieuwe machine of voor het upgraden van reeds bestaande (oudere) machines. Hoe dan ook staan wij steeds zelf in voor het project management van deze acties. Het grote voordeel hiervan is dat de klant niet belast wordt met tal van technische specificaties, aangezien wij rechtstreeks communiceren met de leverancier. Daarnaast zorgt Codivex tevens voor de validatie van alle bovenvermelde systemen en kan je ook bij ons terecht voor de na-service ervan.

De troeven van Codivex

De missie van ons bedrijf is om onze klanten klaar te stomen voor de toekomst. Om dit zo goed mogelijk te realiseren scholen de mensen achter Codivex zich permanent bij, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste wetgevingen en de nieuwste productiemethodes. Op die manier slaagt Codivex erin de concurrentie een stap voor te blijven en zijn klanten meer slagkracht te geven. Dankzij onze gedegen marktkennis en nieuwe technieken halen we bovendien vaak een hoger rendement uit de machines van onze klanten. Zo maximaliseert ook hun winst door een beroep te doen op Codivex. Wil je meer te weten komen over de troeven die Codivex te bieden heeft, klik dan ook zeker even door naar onze corporate pagina “Service: onze troef”.

 

Elke productie in goede handen bij Codivex

Vision systemen, barcode verifiers, product feeders, handling systems en codeersystemen: dit zijn de producten die het aanbod van Codivex vormen. 

Vision systemen, barcode verifiers, product feeders, handling systems en codeersystemen: dit zijn de producten die het aanbod van Codivex vormen.
Hiervoor werken we samen met verschillende leveranciers, en voor bepaalde projecten kunnen we ook vertrouwen op onze eigen interne machinebouw. Ons doel is om steeds op zoek te gaan naar de meest geschikte oplossing voor onze klanten. Wil je graag meer ontdekken over Codivex? Laat ons dan iets weten via het contactformulier op deze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!