Soorten product feeders

Het automatisch inleggen van bijsluiters of promokartons, het afsnijden en inleggen van sachets met bijvoorbeeld kruiden, het aftellen en sorteren van vouchers en andere verpakkingen, enzovoort: het is allemaal mogelijk met de Kraus product feeders die worden aangeboden door Codivex. Ons aanbod bevat zowel de standaard product feeders als de types ECO en SERVO. Deze product feeders kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen in diverse sectoren.

 

De verschillende Kraus product feeders

Wat betreft product feeders en product handling werken wij met de systemen van Kraus. In wat volgt bespreken we kort de standaard Joker product feeder, samen met de ECO en de SERVO variant.

Joker standaard product feeders

De product feeders uit deze lijn werden ontworpen voor integratie in onder andere kartonneermachines, flowpack machines en VVVS-machines. Ze kunnen gebruikt worden voor het feeden of aftellen van bijsluiters, leverbonnen, inserts enzovoort. De eenvoudige menustructuur met lcd-scherm en de Nederlandstalige menu’s maken dat deze product feeders zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze worden aangedreven door een sterke OMRON servomotor voor productiesnelheden tot 150 m/min.

Wat betreft product feeders en product handling werken wij met de systemen van Kraus.

Joker ECO product feeders

De Joker ECO product feeders werden ontworpen voor integratie in horizontale en verticale folieverpakkingsmachines. Ze kunnen gebruikt worden voor dezelfde doelstellingen als de standaard toestellen die we hierboven beschreven. Deze lijn heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en beschikt eveneens over een eenvoudige menustructuur met lcd-scherm. De Joker ECO product feeders halen productiesnelheden tot 50 m/min.

EfficiŽnt en eenvoudig feeden met product feeders op maat.

Joker SERVO product feeders

Deze product feeders worden geïntegreerd in vouw-plakmachines voor de kartonnage industrie of in afwerkingsmachines voor drukkerijen. Ze feeden producten met zeer hoge precisie en zijn uiterst geschikt voor hogesnelheidsproductielijnen, met snelheden tot 200 m/min. De Joker SERVO product feeders worden vaak toegepast in combinatie met lijmapparaten voor het kleven van booklets of hangers in vouw-plakmachines. Ze beschikken over een eenvoudige bediening met touchscreen en Nederlandstalige menu’s.

Efficiënt en eenvoudig feeden met product feeders op maat

Voor elke productielijn en elke handeling biedt Codivex een geschikte product feeder aan. Wil je meer informatie ontvangen over de specificaties of de voordelen van de Kraus product feeders die deel uitmaken van ons aanbod, contacteer ons dan via het contactformulier op deze website. Wij nemen binnen de kortste keren contact met je op.