Product en material handling systems

Op vlak van product en material handling systems kan Codivex diverse klant-specifieke oplossingen aanbieden. Hierbij maken we ofwel gebruik van de systemen van onze standaard leveranciers, ofwel van onze interne machinebouw. Welke product en material handling systems wij juist aanbieden? Dat is zeer divers, maar kort gezegd bieden wij oplossingen aan die gerelateerd zijn aan het manipuleren en bewerken van vlakke producten zoals folders, cd’s of kartons. Voor de farmaceutische sector kunnen product en material handling systems ook gebruikt worden voor het invoegen of verlijmen van bijsluiters, het separeren en printen van data op blisters, en nog veel meer.

Product en material handling systems op ieders maat

Bij het leveren van product en material handling systems is het altijd ons doel om een systeem op maat van de klant aan te bieden. Voor projecten van meer beperkte omvang kunnen wij gebruik maken van onze interne machinebouw, op voorwaarde dat het project gerelateerd is aan onze core business (zijnde printen, inspecteren en etiketteren).

Product en material handling systems op ieders maat.
Daarnaast kunnen wij ook in samenwerking met onze leverancier Kraus Maschinenbau GmbH diverse product en material handling systems aanbieden voor het manipuleren en bewerken van vlakke producten. Voor applicaties die afwijken van deze criteria kijken wij ook steeds bij onze andere leveranciers, of zoeken we naar mogelijke oplossingen met nieuwe leveranciers of aanpassingen op bestaande standaard systemen. Op die manier kan Codivex zich in de markt positioneren tussen de echte machinebouwers en -ontwikkelaars en de leveranciers van standaard product en material handling systems.
Meer weten over de product en material handling systems die Codivex aanbiedt?

Codivex’ product en material handling systems: voordelen

Een van de troeven van Codivex is dus het leveren van systemen op maat. Daarnaast bieden wij ook economisch verantwoorde oplossingen voor handverpakkingslijnen met beperkte snelheden. Hierbij besteden we de nodige aandacht aan ergonomische aspecten. Ook voor volautomatische lijnen kunnen wij product en material handling systems leveren. Dit kan in combinatie met bedrukking, camera controle, barcode controles, etiketteren, enzovoort.

Daarnaast realiseren wij eveneens integratieprojecten. Hierbij worden product en material handling systems geïntegreerd in nieuwe of reeds bestaande (oudere) machines. Tot slot voert Codivex steeds een eigen project management, waardoor wij de volledige projecten zelf beheren. Indien gewenst communiceren wij ook rechtstreeks met de leveranciers zodat de klant niet belast wordt met alle technische details.

 

Meer weten over de product en material handling systems die Codivex aanbiedt?

Codivex biedt diverse product en material handling systems aan die dienst kunnen doen in verschillende sectoren. Voor elk project streven wij ernaar om een oplossing op maat te leveren, ofwel aan de hand van interne machinebouw ofwel door op zoek te gaan bij onze leveranciers. Wil je meer informatie ontvangen over onze product en material handling systems, dan kan je ons altijd contacteren via het formulier op deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!