Codeer- en labelmachine

Ben je op zoek naar een codeermachine die variabele data kan printen op diverse materialen? Of wil je een labelmachine aankopen om producten te etiketteren op een vlotte, kwalitatieve manier? Dan biedt Codivex voor jou een waaier aan oplossingen. Bovendien kunnen wij een codeer- of labelmachine ook integreren in bestaande feeding systemen. In wat volgt lees je meer over de machines die Codivex aan zijn klanten aanbiedt om te coderen of te labelen.

Codeer- en labelmachine voor offline coding en labeling

Om offline te coderen of te etiketteren hebben wij verschillende machines in ons aanbod, voornamelijk van leverancier Kraus Maschinenbau GmbH. Van hen hebben wij de Off Line Coding Line en de Off Line Labeling Line. Deze apparaten worden hoofdzakelijk gebruikt in de voedingsindustrie, maar kennen ook hun toepassingen in andere sectoren. Zowel de codeer- als de labelmachine zijn stand alone units die ontworpen werden voor het offline coderen of labelen van vlakke doosjes, sleeves, enveloppen, enzovoort.

Codeer- en labelmachine voor offline coding en labeling.
De codeermachine is voorzien van een Wolke printer voor het printen van variabele gegevens, terwijl de labelmachine uitgerust is met een vrij te kiezen label dispenser of een print & apply-systeem. Beide machines van Kraus zijn ideaal voor kleine reeksen van verpakkingen die niet op de automatische verpakkingsmachine verwerkt kunnen worden, of waarvoor het niet rendabel is om ze hierop te verwerken.
Een custom made codeer- of labelmachine.

Een custom made codeer- of labelmachine

Omdat we samenwerken met verschillende leveranciers hebben we een ruim aanbod om op zoek te gaan naar de geschikte codeer- of labelmachine voor onze klanten. Vinden we in dit aanbod geen geschikte oplossing, dan kunnen we ook gebruik maken van onze interne machinebouw. Dit doen we voor projecten van meer beperkte omvang, op voorwaarde dat ze gerelateerd zijn aan onze core business (printen, etiketteren en inspecteren). 

Indien nodig gaan we ook buiten onze standaard leveranciers op zoek naar een codeer- of labelmachine die het beste voldoet aan de eisen van onze klanten. Op die manier biedt Codivex klant-specifieke oplossingen aan die zorgen voor een maximaal rendement. Bekijk ook zeker de pagina “Product en material handling systems” om meer te lezen over dit onderwerp.

 

Een codeer- of labelmachine voor elke applicatie

Met een geschikte codeermachine of labelmachine breng je op een efficiënte manier variabele data aan op verschillende verpakkingen. Codivex biedt diverse machines voor het manipuleren en bewerken van vlakke producten, maar ook voor applicaties die afwijken van deze criteria gaan wij graag op zoek naar de gepaste oplossing. Ben je dus op zoek naar een codeer- of labelmachine, contacteer ons dan voor verdere informatie over onze producten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken!